Sidor

tisdag 23 oktober 2018

Veckostart.

Ny vecka.
Jag låg och läste till långt in på natten till måndag så jag var lite lätt trött på morgonen. Så korkat, eftersom att jag sovit massor i helgen och borde ha vaknat pigg och glad!
Men inte.
Jag var trött och sur. Jag hade nämligen tid för fortsatt rotfyllning strax efter 11.
Jag som aldrig haft problem med tänder eller ens tyckt att tandläkaren varit speciellt jobbig. Men den här rotfyllningen har inte varit kul och jag såg inte alls fram emot det.
Tiden var inte bra.
Jag skulle sitta på möte till 11 och sen hasta iväg på rotfyllning för att sen inte kunna äta lunch och sen hasta iväg till ytterligare ett möte, där jag hade varit bedövad så att jag inte kunnat prata. Typ.
Inte skoj.
Men, eftersom att det är så svårt att få tid, så kan man liksom inte svara "nej det går inte" när man får en tid.
Helt galet.
Så jag hade liksom ont i magen och var på uselt humör.
Men, mitt i att jag sminkade mig, så fick jag ett sms där man meddelade att tandis var sjuk!
Yes! :-)
Efter en stund så ringde dom upp och jag fick en tid idag klockan 17 i stället vilket ju är så mycket bättre!
Då kan jag ju gå hem efteråt.
Så, vips blev måndagen mycket bättre! :-)

Väl på kontoret var det ju rätt kaotiskt. Man byter fönster på flera våningar och det är hyfsat kallt och rörigt och vårt rum går inte att sitta i alls.
Information om fönsterbytena fick vi sent i torsdags och i fredags fick vi plocka allt löst vi behövde ha för att sen inte ha en plats att sitta på.
Vi, som är vana att sitta lite här och där och är mycket ute, bryr oss ju inte så speciellt mycket. Men andra tycker att det är jobbigt.
Chefen hade varit utomlands över helgen och kom hem sent då flyget var försenat.
Hon var trött och möttes ju av sura människor som var upprörda över röran. Då hör hon långt ut i korridoren att vi redan börjat vårt veckomöte och i vanlig ordning så skrattar vi ju så att vi har ont i magarna!
Så, hon kliver in och säger "men så härligt! Det första jag hör är gapskratt och tänker "ja, DET är min personal det!" :-)
Och så är det väldigt ofta. Vi har så kul!

Så, nu kommer vi att sitta på lite olika ställen i ett par veckor. Det ska ju tydligen komma snö också och då vill man ju gärna ha fönster! :-)

Jag ska försöka komma igång med träningen igen nu när jag ändå jobbar hemifrån lite mer en stund.
Det gick ju jättebra en sväng, ända tills jag hade fel skor en helg på landet. Direkt fick jag ju ont i mitt bråkiga knä.
Och det har jag fortfarande. Men vi var ju ute och gick massor i helgen och det gick rätt bra, så nu struntar jag i det. Jag tränade lite lätt igår och stod inte på löpbandet alls, utan körde bar styrka och det funkade bra. Jag har inte ondare i knät idag.
På höstlovet ska jag försöka få till en tid hos naprapaten, han brukar kunna ordna upp det mesta och troligen knäproblemet också.

Den här söta pippin såg vi på vår söndagspromenad!

Jag har också börjat kika på snittarna jag ska fixa till nästa helg. Det ska bli så kul att få pyssla lite!
Det tar ju inte mig många timmar att sno ihop 50 snittar! :-)

Lite sjukt är det att jag plötsligt har så mycket tid som jag kan göra vad jag vill på!
Det blir så tydligt när vi checkar in på jobbet det första vi gör och de andra berättar att det är så skönt att vara på jobbet, där man får ta en kaffe i lugn och ro och gå på toan utan att någon skriker utanför! :-)
Så är det ju inte här längre. För bara ett par år sedan hade jag ju behövt fixa delar av snittarna redan nu och lägga i frysen. Att ta en hel lördag för det hade aldrig funkat.

Den här veckan kommer att gå fort har jag en känsla av och sen - ska jag ha lite semester!
När jag la in den ansökan kändes det så långt borta. Höstlovet var ju massor med veckor bort, men nu plötsligt är vi där!
Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Vi kan inte vara på landet hela veckan som vi först tänkt och vi får se om det blir ett par nätter eller inte alls.
Men även om det inte blir det så ska det blir skönt att göra kul saker med barnen och kanske tom påbörja lite julklappsshopping!
Jag ska fixa presenter till Minime som fyller år också. Till henne är det ju plättlätt!
Man går in på H&M och plockar det som är snyggt. Klart. :-)
Och vi ska gå på bio och det är dags för lite museum också. Maken ska tentaplugga men han har så lätt för sig så kan han säkert haka på lite han med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar