Sidor

fredag 26 oktober 2018

Kul vecka.

Jaha, nu får vi se hur det går med min tand. Den eviga storyn som liksom aldrig blir klar...
Jag fick ju en tid, och fick återigen tandisen som ser ut som en äldre variant av Darin! :-)
De senaste två gångerna har jag haft en annan.
Nåja, nu tog han bort den tillfälliga lagningen och satte dit en permanent.
Men, innan dess så hittade han en spricka i tanden! "det gör man inget åt utan vi slipar ner den och fyller..".... OK?!
Och - sen när han tog en bild efter att han lappat och lagat, ja då ser han att det kanske finns en fjärde rot!
Det har ju borrats, filats, borrats och filats, fotats och filats mer i över ett halvår och NU ser han att det kanske finns en ro till.
Kanske.
Men jag blir galen!
Så, nu är jag tillbaks på ruta 1. Tanden är lagad och gör just nu inte ont. MEN - får jag ont, blir jag svullen eller får jag feber, tja då måste tanden tas bort.
Jag är liite svullen runt två andra tänder, men jag blir alltid så när jag har en förkylning i kroppen, så jag tror inte att det hänger ihop... Men, jag får ju vara lite försiktig..
Men, man kan tycka att man hade kunnat ta bort tanden egentligen innan det blir än mer trassel. men jag förstår att man tydligen inte gör det.
Nåja. Nu hoppas jag att det är lugnt ett tag, för jag är jäkligt less på hela tandhistorien nu.


I övrigt känns det riktigt bra nu.
Jag har ju kämpat hela hösten med att hitta motivation och driv. Jag har funderat mycket, rannsakat mig själv, tänkt igen och hittat flera olika "orsaker" till att det har känts som det har gjort.
Jag även haft ett riktigt bra samtal, med en klok person som kunnat både ge lite råd men också även möta mig i tankarna.
Så där har jag hittat ett engagemang som jag nu ska lära mig mer om i sakta mak och sen när barnen blir större lägga mer och mer tid på.
Det är skönt att veta att det kommer att finnas både behov av mig och även chans för mig att utvecklas på helt nya områden.

Och så har jag ju en klok chef som lyssnar och kan möta mig i vad behovet är att att få tillbaks motivationen. Bara att kunna lyfta det med henne och säga som det är, att jag fortfarande trivs både med jobbet och kollegorna och absolut inte vill byta jobb eller så, men att jag är lite uttråkad och inte så motiverad hjälper.
Jag har också bestämt mig för att sitta lite still i båten och faktiskt njuta av att livet nu snurrar lite långsammare än på länge.
Men, man får inte bli för bekväm och luta sig tillbaks och bli lat, det är farligt. Men, allt i kombination har gjort att senaste veckan faktiskt känts kul igen!

Vi har ju haft ett par dagar där vi inte kunnat vara på kontoret pga fönsterbytet, så vi har farit runt lite mer än vanligt. Häromdagen var det regnigt och grått och det var rätt skönt att kunna jobba hemma på förmiddagen, gå runt i tofflor och dricka kaffe ur favoritkoppen.
Resterande dagar har det blivit några nerslag på kontoret men i övrig kaffe här...

..och kaffe där! :-)
Jag och en kollega har suttit i omgångar och funderat på ett projekt som vi måste lösa. Bäst görs det faktiskt på en annan plats än kontoret.
Som tur är så kan vi sitta precis vart som helst.
Det är tom så att vi har planer på att sitta mer ute i andra verksamheter under nästa år, för att vara närmare våra "kunder", vilket jag tycker ska bli jättekul.
Veckorna går så fort när man är mer ute och far.

Dock, har vi upptäckt den här veckan att vi saknat varandra! Nästan fjantigt.
Igår morse när jag åkte till kontoret för att se om det gick att sitta där och sen drog ett mail till alla kollegor att det faktiskt gick dröjde det inte lång stund innan flera kom och var helt lyckliga över att vi var samlade igen! :-)
Så, det kommer ju verkligen att gå bra att sitta på olika ställen, eller inte! :-)

Det här hörnet älskar jag att sitta på! Man sitter i solen, man ser folk kommer och går. Det är som att sitta hemma men ändå inte. :-)

Och man kan äta värsta goda lunchen!
Igår var vi även iväg på ett jättekul besök.
Man blir så glad när man träffar folk som brinner för saker och man lär sig alltid så mycket.

Så, det känns som att jag är på banan igen.
Lagom till höstlovet! :-)

Lagom till höstlovet börjar jag också känna mig förkyld. Det vore ju typiskt..
Barnen är trötta, så det är skönt att dom får sova lite nu och jag ser fram emot att vara ledig och komma i kapp med saker.
Göra kul saker! Gå på bio och museum. Fixa lite haloweengrejer och förbereda Lillemans familjekalas.
Sova länge på morgnarna och läsa... Tre lediga dagar kommer att gå i ett nafs..

Jag bytte min bok häromdagen till en klassisk thriller. Den jag läste innan var baserad på en sann historia och så otroligt jobbig att läsa.
Den här är läskig, men påhittad! :-)
Men, nu är det skönt med fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar