tag:blogger.com,1999:blog-7332008005534343744.post5813973941403243537..comments2024-03-25T21:25:18.632+01:00Comments on Ninasguldkant: Min arbetsbeskrivning!Ninahttp://www.blogger.com/profile/03999014393790366498noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7332008005534343744.post-15854620035657046792012-10-25T23:34:51.354+02:002012-10-25T23:34:51.354+02:00Vill tillägga att maten ska stå på bordet helst fe...Vill tillägga att maten ska stå på bordet helst fem minuter efter att du kommit hemsläpandes med två trötta, griniga och hungriga ungar och maten fortfarande i kassen. Maten ska vara näringsriktig även vid ekonomiskt dåliga tider. Och matbudgeten får absolut inte överskridas. En merit är att kunna koka soppa på spik samt att kunna trolla med knäna! Maskrosungenhttps://www.blogger.com/profile/15540906812776731192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7332008005534343744.post-53096567385470125862012-10-23T21:30:11.262+02:002012-10-23T21:30:11.262+02:00Japp! :-) här snackar vi major CV! :-DJapp! :-) här snackar vi major CV! :-DNinahttps://www.blogger.com/profile/03999014393790366498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7332008005534343744.post-78168473078018460622012-10-23T20:54:59.781+02:002012-10-23T20:54:59.781+02:00SÅ sant!SÅ sant!Jeanettehttps://www.blogger.com/profile/09578641381886897421noreply@blogger.com